SAP Global
SAP MAG 1, travanj 2003.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP Najavljuje

Osmi Finacijski Forum i treći e-business forum,  13.05.2003. do 15.05.2003. u Hotelu Opera, Zagreb

Za SAP d.o.o. ovo je već treći uzastopni forum na kojem se javlja zlatnim sponzorom. Ovo postaje polako tradicija jer je korporacija SAP AG točno prije tri godine na istom i objavila svoje formalno prisustvo na hrvatskom tržištu kroz tvrtku SAP d.o.o. u 100 postotnom vlasništvu korporacije SAP AG, Waldorf Njemačka.

U sklopu foruma SAP će se predstaviti na CRM konferenciji na kojoj će gospođa Sanja Meleš predstavit slušateljima posljednje spoznaje uz CRM kao koncept te o samom SAP rješenju. Na koferenciji SCM (Supply Chain Management) kolega Norbert Klimt iz Austrije reći o poslovnim trendovima vezanim uz logistiku poduzeća te o tome kako druge zemlje regije napreduju u istom.

Isto tako SAP će imati veliki izložbeni prostor na kojem će zajedno s partnerima predstaviti posljednja dostignuća IT tehnologija u modernom poslovanju.

Više informacija na www.infoforum.hr ili www.sap.hr

 

SAP FORUM, 29.05.2003. do 30.05. 2003 godine, Bled, Slovenija

SAP Slovenia organizira SAP Forum na Bledu krajem svibnja. Na ovom događaju biti će predstavljena regionalna poslovna i tehnološka dostignuća korisnika SAP, SAP-a te partnera. Možemo izdvojiti prezentaciju gopođe Starešinčić iz Ministarstva Finacija RH u kojoj će govoriti o implenetaciji SAP rješenja u Hrvatsku riznicu.

Više informacija na stranicama tvrtke SAP Slovenia

 

CASE 15, Hrusko skup, 02.06.2003 godine

Ove godine SAP će svoje aktivnosti na Case savjetovanju fokusirati na Hrusko (Hrvatska udruga SAP korisnika). Predstavnici SAP će predstaviti nove verzije SAP proizvoda te Custome Care program. Biće rječi i o Hrvatskoj verziji te o procesu zaprimanja zahtjeva za razvojem novih funkcionalnosti lokalne inačice. Očekuje se i posjeta predstvanika udruge korisnika iz Slovenije. Istovremeno biće i predstavljeni projekti implemntacije SAP u Zagrebačkoj Pivovari i HT-u, te kako se SAP koristi na dislociranim lokacijama. Kolege iz Podravke govoriti će o SAP Business Warehouse.

Više infomacija na www.case.hr ili www.sap.hr ili Hrusko web stranice 

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum