SAP Global
SAP MAG 15, rujan 2004.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP i Deloitte u građevinskom businessu

Informatički stručnjaci ne grade samo IT arhitekturu. U Atlanti su kolege uz SAP-a i Deloittea vlastitim rukama izgradili kuću u okviru programa Habitat for Humanity

Izvor: Deloitte Touche Tohmatsu


Na gradilištu se jasno vidi
tko diže kuću
 

Usred ljeta, 12. srpnja, tvrtke Deloitte i SAP započele su sedmotjedni projekt koji će promijeniti život čitave obitelji u Atlanti u SAD-u. Sudjelovanje dviju tvrtki u programu Atlanta Habitat for Humanity uključivalo je brojne radne sate koje su djelatnici uložili u gradnju doma za samohranu majku i njeno dvoje djece.

Nekoliko dana kasnije, 17. srpnja, potpredsjednik tvrtke SAP America i direktor za južnu regiju Jim Boiler pridružio se Deloitteovim konzultantima Tomu Lawsonu, Glennu Watersu, Keithu Johnsonu i drugima u postavljanju vrata, bojanju zidova i . Planirani dovršetak kuće trebao se dogoditi 31. srpnja.

"Ovaj je projekt posebno motivirajući jer čovjek vidi konkretne rezultate svoga rada", komentirao je Tom Lawson. "Prvi puta sudjelujem u ovakvom programu i to me tako dojmilo da ću nagovarati sve ljude koji se nisu uključili u program Habitat for Humanity da se jave lokalnom uredu".

SAP i Deloitte već su dugo vremena poznati po obogaćivanju i jačanju poslovnih odnosa putem pružanja podrške lokalnim dobrotvornim udrugama.

Obitelj koja se useljava u novosagrađeni dom sastoji se od Shantere i njeno dvoje djece, osmogodišnjeg Damarcusa i četverogodišnje Damarquese. Damarcus je vješt s računalima i uzoran je učenik u East Lake osnovnoj školi. U slobodno vrijeme igra košarku za klub Mozley Park i uči plivanje u Boys & Girls Clubu. Damarquese preko dana boravi kod tete i smatraju je najduhovitijim članom obitelji. Shantera je sretna zbog toga što dobiva vlastiti dom koji će unaprijediti kvalitetu života njene djece tokom desetljeća.

Program Atlanta Habitat for Humanity od 1983. godine pomaže obiteljima s malim primanjima i u suradnji sa sponzorima i zajednicama gradi dostupne  i kvalitetne domove te podržava servise koji promoviraju uspješnu kupnju doma i vlasništvo nad nekretninama. U okviru Atlanta Habitata dosad je izgrađeno više od sedamsto kuća i udomljeno je gotovo tri tisuće ljudi.

Info: http://www.atlanta-habitat.org/

 

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum