SAP Global
SAP MAG 26, rujan 2005.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP MAG: svakog trećeg ponedjeljka u Vašem mailboxu

U SAP MAG-u možete pratiti: intervjue sa ključnim hrvatskim i svjetskim menadžerima i analitičarima, kretanja ICT tržišta, čitati komentare i predviđanja analitičara, čitati o postojećim događajima, saznati o novostima u svijetu ICT-a, doznati koji ključni projekti nas očekuju u Hrvatskoj i regiji

Piše: Igor Dropulić, direktor SAP d.o.o.

Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam novi, u mnogo čemu poboljšani SAP-ov e-zine SAP MAG. Kroz potpuno novo ruho i inovativan, fokusirani sadržaj voditi će Vas i novi tim suradnika, profesionalaca koji Vam ovim putem želim i predstaviti. Ulogu glavnog urednika preuzeo je Marko Biljan koji je sa nama u SAP-u već četvrtu godinu, a odnedavno obnaša i funkciju direktora marketinga i odnosa s javnošću. Svoje višegodišnje iskustvo stekao je istražujući i pišući tekstove za našu tvrtku, svoje ranije poslodavce i kao suradnik akademskoj zajednici. Osim njega, ključne uloge preuzeli su i vodeći hrvatski analitičari, od kojih posebno ističem i sa osobitim zadovoljstvom predstavljam, Borisa Žitnika, direktora tvrtke IDC Adriatics. Za Borisa, osim već poznatih dostignuća, mogu istaći da je jedan od "glavnih krivaca" prihvaćanja analitike i analitičkih izvještaja kao temelja za izradu i praćenje razvojnih strategija domaćih tvrtki. Vjerujemo da će njegov utjecaj na izradu i doradu sadržaja našeg e-zinea biti izniman.

Kao stalni suradnik sa nama će biti i Zvonko Pavić, nezavisni novinar i vrstan poznavatelj stanja ICT tržišta kako u Hrvatskoj tako i Regiji Adriatics. Dva desetljeća iskustva u praćenju kretanja i razvoja hrvatske informatike i komunikacijske podrške ključan je argument koji će Vam kroz specifičnost svoga pristupa pružati kroz SAP MAG. Ključne osvrte mnogobrojnih dnevnih događaja, te istraživanja tržišta obrađivat će Robert Gelo, također u ulozi stalnog suradnika. Značajnu temu predpristupnih EU fondova obrađivat će, kroz više brojeva, Sergej Lugović, višegodišnji djelatnik SAP-a, te Nikša Alfirević, profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

SAP MAG od danas možete očekivati svakog trećeg ponedjeljka u mjesecu u svom sandučiću elektroničke pošte. U SAP MAG-u od danas možete pratiti: intervjue sa ključnim hrvatskim i svjetskim menadžerima i analitičarima, kretanja ICT tržišta, čitati komentare i predviđanja analitičara, čitati o postojećim događajima, saznati o novostima u svijetu ICT-a, doznati koji ključni projekti nas očekuju u Hrvatskoj i regiji, pratiti svjetska kretanja industrije i SAP-a te brojne druge teme.

Vjerujem da će osvježeni izgled i potpuno novi, sadržajni pristup u potpunosti ispuniti povjerenje koje nam posljednje dvije godine i pružate.

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum