SAP Global  SAP MAG srpanj 2006.
 
     
     
   

Najavljujemo: SAP World Tour '06 u Zagrebu

13. i 14. 09. 2006., Zagreb, Lido & Piranha bar

Pripremila: Renata Čupić, info.croatia@sap.com

BUSINESS MEETS TECHNOLOGY
TECHNOLOGY FOLLOWS BUSINESS
SAP ICT JOURNALIST PRIZE – SVEČANA DODJELA NOVINARSKIH NAGRADA

Konferencija SAP World Tour '06, najznačajniji je SAP-ov događaj u ovoj godini. Cilj joj je okupiti postojeće i potencijalne korisnike, decision makere, menadžment, javni sektor, analitičare i stručnjake iz ICT-a kako bi im dali uvid u najnovije primijenjene tehnologije koje donosi SAP. Konferencija će objediniti najvažnija poslovno-tehnološka znanja i trendove za područje Hrvatske i regije Adriatic. Veliki broj domaćih stručnjaka i predavača predstavit će svoja rješenja i referente projekte kroz gostovanja svojih korisnika, a ona stranih stručnjaka osigurat će uvid u nove trendove u poslovanju i ICT industriji. Time će se objediniti potrebe našeg tržišta, zahtjevi za unapređenjem poslovnih procesa, primjenjive aplikacije i rješenja koja nas očekuju.

SAP World Tour '06 konferencija je na kojoj će sudionici saznati mogućnosti koje proizlaze iz integracija implementiranih rješenja i aplikacija kroz platforme različitih inudstrijskih djelatnosti, neovisno koriste li SAP-ove aplikacije ili one drugih ponuđača. U sklopu konferencije, osim brojnih primjera iz prakse, predavanja korisnika, analiza ICT stručnjaka, inovacija i stavova javnog mnijenja, bit će i izložbeni prostor SAP-ovih partnera, koji će predstavljati referentne projekte primjerima iz prakse i studijama slučaja.

Prvi dan konferencije, 13. rujna, bit će BUSINESS MEETS TECHNOLOGY – TEHNOLOŠKI DAN. Na njemu će, osim gostovanja stranih stručnjaka, glavnu riječ imati vrhunske tvrtke, poput GBS-IT i Cisco-a, koje će prenijeti domaća iskustva i predstaviti hrvatske inačice softverskih rješenja primijenjenih na lokalnim poslovnim praksama. Drugi dan konferencije je TECHNOLOGY FOLLOWS BUSINESS – POSLOVNI DAN, tematski podijeljen na dva segmenta. Prvi, naziva Poslovne vrijednosti i nove mogućnosti objedinit će trendove u primjeni i implementaciji SAP-ovih rješenja, novosti s područja ERP-a, te specifičnosti lokaliziranih sustava i aplikacija uspješno primijenjenih u hrvatskim tvrtkama. Drugi će biti usmjeren na Partnerska i korisnička iskustva, korisnici će iznositi vlastite primjere primjene specifičnih SAP-ovih poslovnih rješenja, a partneri će predstavljati lokalizirane inačice rješenja integriranih s domaćim aplikativnim dodacima. Poslovni dan službeno će biti završen svečanom dodjelom novinarskih nagrada SAP ICT Journalist Prize Božo Težak, nakon čega će uslijediti neformalno druženje uz poznate hrvatske glazbene skupine i DJ-e.

Vjerujemo da ćete na SAP World Tour '06 saznati kako aplikacije i specifična poslovna rješenja za tvrtke svih veličina mogu pomoći da:

  • Vaši poslovni procesi budu inovativni.
  • Povećate zadovoljstvo korisnika.
  • Povećate korisničku produktivnost.
  • Osigurate profitabilni rast.
  • Optimizirate IT infrastrukturu.
  • Ubrzate povrat investicija.

Vidimo se na SAP World Tour '06 u Zagrebu!

 

SAP World Tour '06 podupiru: b4b, Cisco, GBS-IT, IBM, INTEL, S&T Hermes Plus, Siemens. Medijski pokrovitelji su PC CHIP, SAP INFO, SAP MAG, a tehnički Tour podržavaju Vodatel i Mikronis.

Registrirajte se na http://www.sap.hr.