SAP Global
SAP MAG 41, sije�anj 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP donosi rješenje po principu ključ u ruke

SAP All-in-One ERP DOSTUPAN NA HRVATSKOM TRŽIŠTU I U POTPUNOSTI LOKALIZIRAN

Što se priča?
Posljednjih mjeseci tržište su preplavile priče o velikim korporacijama i njihovom ulasku na tržište manjih i srednjih tvrtki. Govorilo se kako su strane korporacije „ušle“ u sve hrvatske „velike“ tvrtke i da traže novo područje djelovanja. Iznosili su se stavovi, predviđanja, misli, bojazni.... Je li SAP iznimka i zašto, saznajte u ovom broju e-zine SAP MAG-a.

Piše: Marko Biljan, SAP d.o.o., marko.biljan@sap.com

Kvaliteta, dostupnost, fleksibilnost, inovativnost.
Vjerujemo da ste pratili sustavnost našega rada i primijetili kako se upravo posljednju godinu dana SAP u Hrvatskoj snažno zalaže za edukacijom i certifikacijom hrvatskih stručnjaka, korištenjem hrvatske infrastrukture i za snažan doprinos gospodarenju znanja i pomaganju Hrvatskoj u kreiranju konkurentnog društva znanja. Pozicioniranje Zagreba kao centra Hrvatske ali i centra SEME Regije kroz otvaranje Savjetodavnog centra sa specijalističkom orijentacijom na maloprodaju dobila je osim globalnog „zelenog“ svijetla podršku vladinih i znanstvenih institucija. Na taj način predložena SAP-ova strategija krenula je u punu realizaciju i već pokazuje prve rezultate nove gospodarske vrijednosti za Hrvatsku.

Početak nove poslovne godine u SAP-u donosi i novo poslovno rješenje SAP All-in-One ERP, rješenje za manje i srednje tvrtke. Specifičnost ovoga rješenja u činjenici je potpune lokalizacije za Hrvatsku, što znači da je u potpunosti prilagođeno hrvatskim zakonima i propisima. Široka partnerska mreža, poznavanje tržišta, pravilna segmentacija tržišta, jedinstven pristup svakom potencijalnom korisniku, osigurati će maskimalnu integriranost i prihvaćenost našeg novog rješenja.

SAP osigurava povećanje profitabilnosti i manjih i srednjim tvrtkama – rješenje krojeno za potrebe manjih i srednjih tvrtki SAP All-in-One ERP
Kada manje i srednje tvrtke trebaju odgovoriti na brojne zahtjeve tržišta i poslovnih procesa, poput: povećanja lojalnosti kupaca, poštivanja zakonske regulative, povećanja profitabilnosti, opstanka na promjenjivom tržištu, maksimalne operativne učinkovitosti i iskoristivosti resursa, smanjenja operativnih troškova, učinkovitog izvještavanja, maksimalne orijentiranosti prema kupcima, mogućnosti donošenja pravodobnih i pravilnih poslovnih odluka.... aplikacije za planiranje resursa tvrtke (ERP) upravo će im olakšati da na te izazove i reagiraju. SAP All-in-One ERP implementira se u kratkom vremenskom razdoblju, prilagodiljivo je postojećoj IT infrastrukturi, ima najnovije prilagodbe zakonskih propisa, te pravila i standarda Europske unije, dostupan lokalni konzalting i najbolje poslovne prakse.

Potreba za specifičnim industrijskim rješenjem, iznova se rješava lokalno uz podršku SAP-ovih partnera koji će nadograditi postojeći ERP sustav sa rješenjem za potrebe Vaše djelatnosti te kao potpuno kompatibilne implementirati kao jedinstveni paket sa svim potrebnim funkcionalnostima.

Prilikom lokalizacije rješenje SAP All-in-One mislili smo na sve potrebe manjih i srednjih tvrtki, na cjenovnu dostupnost za ulaganje u prvoklasne poslovne aplikacije uz sigurnost ostvarenja zadanih rokova i troškova. Naravno uvijek motivirani kako bi ostvarivali poslovne ciljeve manjih i srednjih tvrtki u okviru proračuna koje mogu izdvajati za investicijske projekte.

Jer mi smo na Vašoj strani i imamo sve što Vam treba kako biste ostvariti uspjeh!

Više informacija o SAP All-in-One ERP rješenju pročitajte o ovom specijaliziranom broju SAPMAG-a, a na na našim web stranicama preuzmite brošuru SAP All-in-One.

U člancima koji slijede donosimo Vam intervjue sa SAP-ovim timom koji će cijeli proces i voditi.

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum