SAP Global
SAP MAG 42, velja�a 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Konferencija za manje i srednje tvrtke - SAP All-In-One Arena '07

Izazovno i dinamično tržište od svih tvrtki iziskuje kontinuirani razvoj i napredak. Donositi pravodobno, ispravne i kvalitetne odluke od ključnog je značaja za ostvarivanje profitabilnosti i konkurentske održivosti.

Pripremila: Renata Čupić, renata@sortis.hr

Informatička infrastruktura i poslovna rješenja trebala bi biti definirana da osiguravaju nesmetane poslovne procese i omogućuju donošenje pravilnih poslovnih odluka. S više od 30 godina iskustva na području razvoja i proizvodnje poslovnih rješenja za upravljanje poslovanjem tvrtki, SAP je, početkom godine, predstavio rješenje     SAP All-in-One, namijenjeno manjim i srednjim brzorastućim tvrtkama. Rješenje je, u potpunosti, prilagođeno potrebama manjih i srednjih tvrtki, i u skladu je sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Nadogradnja SAP All-in-One rješenja na postojeće poslovne i informatičke infrastrukture jednostavna je i laka, a vrijeme potrebno za implementaciju znatno je smanjeno.

"Rješenje smo radili govoto godinu dana, uz podršku 15-ak konzultanata iz tvrtke GBS-IT. Ovo je svojevrsni presedan, jer je na lokalizaciji rješenja radio isključivo hrvatski tim. Nakon potpune prilagodbe rješenja, središnjica SAP-a ga je testirala i provela certifikaciju kvalitete, koja nam je dodijeljena krajem 2006. godine." Ivan Belić

Želeći pokazati sve funkcionalnosti rješenja na demo primjeru, te upoznati potencijalne korisnike s partnerskom mrežom, sadržajem i opsegom rješenja, SAP organizira u utorak, 20. veljače 2007. godine, u Piranha baru i Lido restaurantu, Jarunska obala bb, konferenciju SAP All-in-One Arena '07.

SAP All-in-One Arena '07  dat će uvid u pozitivne poslovne prakse i korisnička iskustva, a sve zainteresirane tvrtke moći će saznati kako:

  • osigurati maksimalnu operativnu učinkovitost i iskoristivost resursa,
  • smanjiti operativne troškove,
  • učinkovito i pravovremeno izvještavati,
  • osigurati profitabilni rast,
  • biti konkurentne na brzorastućem tržištu,
  • ubrzati povrat investicija,
  • brže, kvalitetnije i pravodobno prilagođavati se  promjenama, i
  • maksimalno iskorištavati tržišne prilike.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno! Niste li se još prijavili, s veseljem Vas očekujemo. Besplatno se registrirajte na: www.sap.hr.

Do viđenja na SAP All-in-One Areni '07!

"Želja nam je da brzorastuće tvrtke dobiju konkretan uvid u sve funkcionalnosti našeg rješenja. Široka mreža partnera, vrhunski SAP-ovi stručnjaci, analitičari i predstavnici medija govorit će o svojim iskustvima, prilikama u gospodarstvu, trendovima i očekivanjima u ovoj godini. Vjerujem da će ovakav koncept konferencije zaista dati odgovore na ključna pitanja s kojima se manje i srednje tvrtke svakodnevno susreću." Marko Biljan, direktor konferencije SAP All-in-One Arena '07.

Dodatne informacije o konferenciji: www.sap.hr.

 

 

 

 

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum