SAP Global
SAP MAG 44, travanj 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAPPHIRE '07 Vienna: Poslovanje na krilima tehnologije

Ovogodišnja konferencija SAPPHIRE održat će se u Beču i posjetiteljima će ponuditi gotovo dvjesto prezentacija, više od stotinu demo predstavljanja, te keynote izlaganja Henninga Kagermanna i Léa Apothekera.

Piše: Robert Gelo, gelo@privredni-vjesnik.hr

U Beču će se, od 14. do 16. svibnja, u kompleksu MessezentrumWienNeu, održati konferencija SAPPHIRE '07 Vienna na kojoj će se okupiti direktori, menadžeri i poslovni stručnjaci, i raspraviti prednosti koje im, u svakodnevnom poslovanju, može donijeti uporaba novih tehnologija. Bečki SAPPHIRE pripada seriji regionalnih stručnih konferencija koje tvrtka SAP, tijekom godine, organizira u svim dijelovima svijeta. Za razliku od serije SAP TechEd, koja se bavi tehnološkom stranom poslovanja i namijenjena je, prvenstveno, informatičkim stručnjacima (developerima i inženjerima), SAPPHIRE obuhvaća upravljanje poslovanjem i korištenje informatičkih poslovnih rješenja u menadžmentu. Ovogodišnja američka inačica konferencije, održat će se od 22. do 25. travnja u Atlanti, SAD, dok je ova bečka regionalni događaj za čitavu EMEA regiju.

Konferencija SAPPHIRE '07 Vienna bit će otvorena 14. svibnja u 10.00 sati keynote izlaganjem generalnog direktora i predsjednika Upravnog odbora tvrtke SAP AG, Henninga Kagermanna. On će izložiti viziju budućnosti kompanije i kako će SAP, uz pomoć svog partnerskog ekosustava, pomoći korisnicima u transformaciji tehnologije digitalnog poslovanja u stratešku "polugu" za odvajanje od konkurencije.

(Dodajte keynote Henninga Kagermanna svom kalendaru).

Drugi dan konferencije, otvorit će predsjednik za strategiju i zamjenik generalnog direktora tvrtke SAP AG, Léo Apotheker, koji će u svom keynote izlaganju govoriti kako globalni customer engagement timovi omogućavaju ultimativnu infrastrukturu za podršku korisnicima i kako mreža partnera, tim istim korisnicima, omogućava iskorištavanje potencijala koji vode k uspjehu.

(Dodajte keynote Léa Apothekera svom kalendaru).

Prezentacije i demo radionice

Osim dva keynote izlaganja, SAPPHIRE će obuhvatiti čitav niz konkretnih prezentacija pojedinih rješenja u stvarnim poslovnim situacijama, koje će održati SAP-ovi menadžeri i stručnjaci, te predstavnici samih korisnika – tvrtki i drugih organizacija koje svakodnevno posluju na SAP-ovim rješenjima. Na popisu prezentacija niz je zanimljivih naslova. Primjerice: "The Platform to Deliver Public Value: The Public Services Strategy of SAP", "CRM Without Compromise", " SAP NetWeaver: The Strategic Platform to Evolve IT to Enterprise SOA", "SAP CRM at Siemens: Connecting a Complex, International Sales Organization", "Can You Implement SAP Software for Only Eight Users?",…i  još gotovo dvije stotine drugih prezentacija.

Na rasporedu je i više od stotinu Demo Stations izlaganja, koja će posjetiteljima omogućiti isprobavanje SAP-ovih rješenja na licu mjesta. Među najavljenima su: "Enterprise SOA and SAP NetWeaver", "Duet Software for Microsoft Office and SAP", "Simplify Processes and User Interfaces with SAP ERP", "A Guided Tour Through SAP CRM", "Operational Procurement", i druga.

Korisnici SAP-ovih rješenja izlagat će u posebnom paviljonu. Posjetitelji konferencije moći će, u izravnim kontaktima s korisnicima, razmijeniti iskustva i ideje, te iz prve ruke saznati na koji su način pojedina rješenja primijenjena u poslovanju stvarnih tvrtki i, što je najvažnije, kakvi su konkretni rezultati. U korisničkom paviljonu izlagat će tvrtke: Benetton Group SpA, CANAL+, Ford of Europe GmbH, Generali Holding Vienna AG, Royal Philips Electronics N.V. i druge. Kompletan popis izlagača dostupan je na linku: http://www.sapphire2007agenda.com/emea2007/moc.epx.

Kreirajte osobnu agendu

Posjetitelji koji žele saznati detaljnije informacije o pojedinim rješenjima, moći će to učiniti na okupljanjima koja se organiziraju pod zajedničkim nazivom Special Interest Activities. Predstavljanja su namijenjena ciljanim skupinama, primjerice: "Optimizing Public Administration" za djelatnike iz javnog sektora, "SAP for Utilities: Compliance and Changing Business Models in EMEA" za profesionalce iz uslužnih djelatnosti, ili "Supply Chain Execution Networking Breakfast" za poslovne lidere. Kompletan popis okupljanja dostupan je na linku http://www.sapphire2007agenda.com/emea2007/sia.epx.

Posjetitelji se mogu pripremiti na samom mrežnom mjestu jer raspored konferencije nudi uslugu sastavljanja osobne agende. Naime, sve stavke koje su objavljene u online rasporedu konferencije nude mogućnost spremanja u bazu (funkcija My Saved Agenda) i preuzimanja u VCS formatu koji se može pohraniti u Outlookov kalendar.

Info

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum