SAP Global
SAP MAG 48, rujan 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP World Tour donosi poslovne prilike

Za tri dana, očekuje nas četvrta po redu, svjetska turneja SAP World Tour. Kako smo i predviđali, ovogodišnja konferencija okupiti će više od 700 posjetitelja, a svoj dolazak potvrdilo je više od 30 domaćih i stranih predavača, 25 partnera koji podržavaju našu viziju, a očekujemo odaziv više od 30 medijskih kuća koje će događaj pratiti.

Piše: Marko Biljan, SAP d.o.o., marko.biljan@sap.com

Za četiri dana, očekuje nas četvrta po redu, svjetska turneja SAP World Tour. Kako smo i predviđali, ovogodišnja konferencija okupiti će više od 700 posjetitelja, a svoj dolazak potvrdilo je više od 30 domaćih i stranih predavača, 25 partnera koji podržavaju našu viziju, a očekujemo odaziv više od 30 medijskih kuća koje će događaj pratiti. Jedina tradicija koju smo zbog održavanja standarda kvalitete i sadržaja, prekinuli, je promjena prostora. Nova lokacija koju smo odabrali su dvorane Hypo Expo Centra koje se protežu na više od 2000 m2 te će u potpunosti udovoljiti svim potrebama i željenim ciljevima izvedbe. A vjerujte, njih smo predvidjeli zaista mnogo.

Ovaj broj SAPMAG-a u potpunosti smo posvetili konferenciji, te Vam kroz uvodne tekstove, predstavljamo i ključne predavače kako iz SAP-a tako i predavače naših partnerskih tvrtki. Inicijativa, za koju vjerujemo da će naići na pozitivan odjek, je organiziranje SAP edukacije u Hrvatskoj, predstavlja voditeljica projekta Sanja Kopajtić.

Ukoliko se još niste registrirali na SAP World Tour '07, sudjelovanje je besplatno, ali registracija je obvezna http://www8.sap.com/mk/get/hr_sap_world_tour_07.

SAP-ova svjetska konferencija, koja je u 2007. godini krenula u travnju do danas je okupila više od 5000 sudionika i potencijalnih budućih korisnika, te više od 1000 partnera koji nazočili su manifestacijama u zemljama poput Njemačke, Italije, Francuske. U SAP-u su uvjereni kako će svjetsku turneju do kraja godine posjetiti više od 30.000 posjetitelja. Kao dio ovih fascinantnih brojeva svakako će svoj doprinos dati i zagrebačka stanica World Toura na kojoj se očekuje više od 700 posjetitelja.

U današnjem izazovnom gospodarskom okružju, potrebno je utjecati na postojeće i buduće investicije i težiti kontinuiranom rastu. Ključ u postizanju poslovnog uspjeha je integracija i aplikacijska platforma koja je otvorena, integrirana, skalabilna i pogonjena maksimalnim smanjenjem troškova. Organizirajući SAP World Tour osiguravamo hrvatskom tržištu pravodoban uvid u inovacije, poslovne prigode i tehnološka dostignuća koja pomažu u integraciji zaposlenika, informacija i procesa ključnih za uspješno poslovanje tvrtki koje posluju i djeluju u Republici Hrvatskoj.

SAP World Tour predstavlja konferenciju na kojoj se osigurava  izravni dijalog s lokalnim tvrtkama o tome kako im SAP-ov softver može pomoći u učinkovitijemu ostvarivanju inovacija i poslovanju. Sudionici se pritom imaju prigodu informirati iz prve ruke od SAP-ovih vodećih ljudi, partnera i lokalnih suradnika o ključnim područjima od interesa, uključujući rješenja za tvrtke svih veličina, specifičnim aplikacijama za pojedine djelatnosti te softver sljedeće generacije koji iskorištava uslužno orijentiranu arhitekturu poduzeća (SOA).

SAP između ostaloga svjetsku turneju koristi kako bi korisnike i profesionalce informirao o poslovnim koristima svoje najnovije verzije rješenja za planiranje resursa tvrtki, prenoseći iskustva organizacija koje su u potpunosti dovršile svoju dogradnju sa SAP® R/3® na SAP ERP za samo 45 dana. Ova konferencija nudi izrazito vizualno i doživljajno okruženje u kojemu postojeći i potencijalni korisnici mogu vidjeti interaktivne demonstracije i prezentacije koje ističu neke od 300 funkcionalnih poboljšanja nove verzije SAP ERP.

TEŽITI KONTINUIRANOM RASTU
Na ovogodišnjem SAP WORLD TOUR-u dati ćemo naglaske na cjeline koje će na najbolji način omogućiti uvid u teme konferencije, te na izravan, usmjeren način osigurati svim sudionicima odgovore na pitanja iz domene gospodarstva, edukacije, javnog sektora, protfelja SAP-ovih rješenja, partnerske suradnje, certifikacije, Retail Huba ili jednostavno, osigurati network s uzvanicima:

KEYNOTE PREDAVANJE
Kako smo tijekom cijele godine najavljivali, SAP će u sljedećim strateškim godinama dio svojih snaga i stručnjaka fokusirati na javni sektor. Iskustva koja SAP ima u radu sa javnim sektorom polučuju izvrsne rezultate, a povrat ulaženog brz je i vidljiv. Stoga smo kao gošću predavača doveli Elaine Drummond, koja ima više od 20 godina iskustva u radu s javnim sektorom i izravnom dijalogu poboljšanja i razumijevanja koristi koje donose poslovna rješenja, poput SAP-ovih.

PREZENTACIJSKA ARENA
Na SAP World Tour 07 osigurali smo paralelna predavanja podijeljena u tri tematske cjeline (više saznajte u ostalima tekstovima iz ovog broja SAPMAG-a), naglašavajući poslovne koristi specifičnih SAP-ovih aplikacija i specifičnih industrijskih rješenja. Hrvatski i svjetski stručnjaci prenositi će praktična znanja primjenjenih SAP-ovih aplikacija i tehnologija. Donijeti će novosti i inovacije i prenijeti trendove primjene aplikacija u modernom poslovnom okruženju.

IZLOŽBENI PROSTOR PARTNERA
SAP World Tour 07 će vam omogućiti da se susrećete sa ključnim SAP-ovim partnerima koji pomažu odabiru najboljeg upravljanja poslovanjem tvrtke. SAP ima jednu od najvećih mreža aktivnih partnera na globalnoj razini – preko 180 000 konzultanata, 11 000 softverskih partnera, preko 77 centara za obuku SAP Labs.

Na SAP World Tour konferenciji ćete saznati kako aplikacije podržane SAP-ovim rješenjima i tehnologijama mogu pomoći rastu vaše tvrtke kroz:

  • uštede – smanjivanje troškova vlasništva i servisno orijentiranoj arhitekturi
  • ubrzane poslovne procese – kroz integraciju end-to-end scenarija
  • optimizaciju – putem informacijski primjenjene tehnologije, optimiziranje poslovnih procesa i analitiku
  • inovaciju – kroz aplikacije koje proširuju postojeće sustave
  • upravljanje – za brže i kvalitetnije donošenje poslovnih odlula čak i izvan organizacijskih granica.

Budite i Vi dio konferencije SAP World Tour 07!

Za registraciju kliknite na http://www8.sap.com/mk/get/hr_sap_world_tour_07.

 

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum