SAP Global
SAP MAG 48, rujan 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Predstavljamo partnerske predavače na konferenciji SAP World Tour

Saznajte više o stručnjacima koji će predstavljati svoje tvrtke i rješenja

Pripremila: Renata Čupić, renata@sortis.hr

ZORAN KOSTOVSKI, Direktor logistike pri Korporativnim servisima, Alkaloid AD. Ima više od 20 godina radnog iskustva u poslovanju, gospodarstvu, prodaji, planiranju i distribuciji. Nakon završenog formalnog obrazovanja kao diplomirani ekonomist započinje svoju profesionalnu karijeru Stokopromet AD. Nakon pet godina rada nastavlja svoj profesionalni razvoj u Alkaloidu gdje je bio voditelj implementacije SAP MM Modula. Danas obnaša funkciju direktora logistike pri Korporativnim Servisima.

 

 

NIKOLINA JANDRIĆ, Voditeljica projekta u KING ICT. Ima pet godina iskustva rada u SAP-u, od implementacije i prilagodbe SAP sustava do vođenja i upravljanja SAP projektima i projektima vezanim za integracije SAP-a sa drugim sustavima. Aktivno je uključena u predprodajne procese kao što su prezentacije, snimke stanja, procjene zahtjeva korisnika u svrhu pripreme projekata.  Diplomirani je inženjer matematike na PMF-u, Sveučilište u Zagrebu. Certificirani je ASAP Application Consultant  i ima četverogodišnje iskustvo vođenja i koordinacije projekata. Također je certificirana za SAP NetWeaver´04 - Solution Manager Implementation Tools. Od srpnja 2006. godine  zaposlena je u KING-ICT d.o.o kao SAP voditelj projekata, a trenutno radi za klijenta ARZ – Autocesta Rijeka Zagreb na implementaciji SAP rješenja u toj tvrtki.

VEDRAN TRAVICA, Voditelj odnosa s klijentima i partnerima, Poslovna Inteligencija d.o.o.. Odgovoran za prodaju rješenja iz područja Corporate Performance Managementa, Business Intelligencea te Data Integration i Data Warehousing rješenja. Također, odgovoran je i za razvoj partnerske mreže u Adriatic regiji. Timu Poslovne Inteligencije pridružuje se nakon stečenog iskustva u tvrtci TIS te iskustva stečenog u SAD gdje je diplomirao komunikacije. Svoja znanja, uključujući i poznavanje vodećih svjetskih BI tehnologija svakodnevno koristi kao platformu za nuđenje najboljih rješenja svakom pojedinom klijentu. Također, stekao je i RRiF i ITIL certifikate.

LIDIJA ZORIĆ, Konzultant IBM Hrvatska. Specijalnost su SAP MM modul-nabava i skladištenje, kao i dobro poznavanje svih logističkih procesa i sposobnost integracije. Posjeduje tehničku pozadinu, iskustvo u vođenju projekata i radu u međunarodnim i dislociranim timovima. Diplomirani je inženjer matematike, te je 2003. godine završila Poslijediplomski studij iz IT menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno radi na projektima implementacije u Ini i Plivi. Ima više od 10 certifikata i veli broj završenih specijalističkih edukacija.

DANKO RUPČIĆ, Sistem inženjer, Pliva Hrvatska. Diplomirani inženjer informatike, svoju profesionalnu karijeru posvetio je specijalistikim informatičkim znanjima i usavršavanjima. Radio u Getrou na projektima uvođenja svih modula SAP-a, a od 2007. godine nastavlja svoju karijeru u Plivi mjestu sistem inžejnera SAP BC odjela. Odgovoran za održavanje SAP sustava unutar Barr grupe. Rad na projektu uvođenja SAP XI-ja.

MARIJA BELJO, Konzultant, EPH. Sa više od 18 godina radnog iskustva u analizi poslovnih procesa i dizajniranju informacijskih sustava u telekomunikacijskoj i medijskog industriji. Posljednjih osam godina fokus svog profesionalnog razvoja dala je na projektni menadžment, financije i konzultantske usluge kao poveznik između SAP i izvan SAP okruženja. Radna iskustva prije EPH stjecala je u Ericcson Nikola Tesla u Zagrebu i Pragu. Pohađala je brojne domaće i strane tečajeve i specijalizacije te je nositelj brojnih specijalističkih certifikata.

Goran Peteh, rođen u Puli 1972. godine. Poslije završene gimnazije pohađa Fakultet Strojarstva i Brodogradnje u Zagrebu te isti završava 2000. godine Upoznaje se sa networkingom kao instruktor na prvoj lokalnoj Cisco akademiji u Hrvatskoj, pokrenutoj na Tehničkom Veleučilištu. Od 2002. godine postaje voditelj iste akademije koja osvaja nagradu za najbolju lokalnu akademiju u EMEA regiji. U 2005. godini prelazi u Cisco Systems gdje je zadužen kao sistem inženjer za enterprise vertikalu te posebno specijaliziran za područje sigurnosti u mrežama.

Siniša Mitrović, rođen u Rijeci 1980. godine. Poslije završene gimnazije pohađa Ekonomski Fakultet u Rijeci te isti završava 2005. godine. Tijekom fakulteta susreće se sa networkingom kroz suradnju sa Carnetom i sudjelovanju u raznim projektima. Nakon završenog fakulteta pohađa Cisco Networking Academy te odmah potom se zapošljava kao networking inženjer u Zagrebačkoj banci, IT sektor. Godine 2006. odabran je za Cisco Sales Academy Program u Amsterdamu - međunarodni program u organizaciji Cisca kojemu je cilj obrazovati buduće Cisco system inženjere. Godine 2007. nakon završavanja Cisco Sales Academy Programa zapošljava se kao sistem inženjer u hrvatskom Cisco uredu fokusiran na enterprise sektor i data center tehnologije.

WILFRIED RAUNIKAR, IBM. Ima više od 20 godina iskustva u IT industriji. Karijeru je započeo u korporaciji BULL kao IT konzultant. Nakon toga proveo je više od 13 godina radeći u Oracleu gdje je pokrivao razne odgovorne uloge unutar prodajnih i poslovnih međunarodnih aktivnosti. Prije dolaska u SAP bio je savjetnik za jednu austrijsku tvrtku.

 

 

INGO KERN, osnivač i vlasnik tvrtke StrategicEnterprise AG, Njemačka. Ima više od 10 godina rada u ICT okruženju. Nekoliko godina proveo je radeći za HP, Atos, Cenit AG i drugima. Savjetnik je za menadžment kvalitete i certificiranje. U svome radu fokusirao se na SAP PLM rješenja, logistiku, nabavu i poslovne procese. Posjeduje velik broj međunarodnih certifikata, te je sudjelovao na brojnim specijalističkim edukacijama. Radio je u domaćem i međunarodnom okruženju, te posjeduje snažne kompetitivne konzultantske prednosti kako bi savjetovao korisnike u odabiru najprimjerenijih poslovnih sustava.

GIL NIZRI, Managing Director, EMEA and Asia-Pacific Operations. Posjeduje višegodišnjo iskustvo u prodajnim procesima te marketingu. Profesionalac je koji posjeduje znanje i menadžersko upravljanje međunarodnim timovima i ima snažne uspjehe u poziconiranju usluga i proizvoda na globalnog tržištu. Prije dolaska u SAP radio je kao prodajni i marketing menadžer u tvrtki Navicula Inc te BIS. Odgovoran je za razvoj proizvoda i usluga, unaprjeđenje prodajnih jedinica, kreiranje i provedbu poslovnih strategija. Inicijator je brojnih uspješnih međunarodnih projekata, koji integriraju sve moderne tehnike i alate marketinga i prodaje.

 

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum