SAP Global
SAP MAG 49, listopad 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

U Hrvatskoj je na SAP Edukaciji do sada bilo 260 polaznika

SAP je tijekom ove godine intenzivirao provođenje kvalitetne edukacije kako bi svima koji rade u SAP okruženju omogućio stjecanje znanja potrebnih za učinkovitije i produktivnije upravljanje vlastitim poslovanjem, te kvalitetan i ispravan rad u SAP sustavu. Do sada su održana 33 tečaja na kojima je bilo 260 polaznika. Riječ je o standardnim SAP tečajevima iz područja Financija, Kontrolinga, Logistike MM i SD, Programiranja (ABAP) i BI (Business Intelligence).

Pripremila: Renata Čupić, renata@sortis.hr

Tijekom izvođenja edukacijskih cjelina i tečaja, SAP je započeo s analizama i ispitivanjima sadašnjih i budućih polaznika s ciljem unaprjeđivanja sadržaja i zadovoljstva kvalitetom provedenih SAP tečajeva.

KVALITETA NA PRVOM MJESTU

Ispunjavanjem i analizom upitnika, SAP osigurava standard kvalitete izvođenja edukacije u Hrvatskoj, koji je jednak u cijelom svijetu. Na taj način, polaznici u Hrvatskoj dobivaju istu razinu kvalitete edukacije kakva se postiže u bilo kojem SAP-ovom edukacijskom centru u svijetu.

Ističemo da  se edukacija održava na hrvatskom jeziku s naglašenim mentorstvom tijekom cijelog njezinog izvođenja.

INTENZIVAN RAZVOJ MLADIH STRUČNJAKA
U SAP edukaciji, do sada, sudjelovali su pripravnici, mladi konzultanti, ICT konzultanti i krajnji korisnici. Za njih je pohađanje tečaja od presudne važnosti za učenje i oblikovanje vještina za rad u SAP poslovnim sustavima. Pritom, mogući strah od nepoznavanja sustava smanjuje se na minimum, otvarajući mogućnost prihvaćanja novosti ključnih za profesionalni rast i razvoj. Tvrtkama je u interesu da svi zaposlenici, čiji se rad temelji na SAP-ovim aplikacijama i tehnologijama, budu educirani sustavnim i planiranim metodama. Stoga menadžment zaposlenicima financira edukaciju radi održavanja njihove kompetitivne radne prednosti.

ZA SAP EDUKACIJU ZAINTERESIRANI SU I ONI BEZ ISKUSTVA RADA U SAP OKRUŽENJU
Posljednjih mjeseci raste broj upita onih koji ne rade izravno u SAP sustavu, a smatraju da im on može otvoriti mogućnosti novoga zaposlenja ili promjene radnoga mjesta. Riječ je o napredovanju i investiranju u znanja, koje je i dalje u deficitu, te se odluka i želja za specijaliziranom edukacijom čini logična i dugoročno isplativa. Do sada su se javljali poduzetnici iz raznih djelatnosti i industrija, te studenti.

PREDNOSTI POHAĐANJA SAP EDUKACIJE U HRVATSKOJ
Prednosti SAP edukacije u Hrvatskoj su:

a) snižavanje troškova (dnevnice, putovanje, smještaj), i
b) mogućnost razmjene iskustva i znanja s korisnicima i konzultantima koji koriste lokaliziranu inačicu SAP rješenja.

Osim navedenih prednosti pohađanja SAP edukacije u Hrvatskoj, važan je i njezin definirani sadržaj. Naime, edukacijske cjeline osmišljene su temeljem višegodišnjih iskustava i analiza što omogućava optimizaciju znanja pojedinca. To znači da su sve edukativne cjeline prilagođene tako da razina izvedenog tečaja maksimalno zadovoljava potrebe stjecanja vještina za rad u SAP poslovnim sustavima. Takav pristup je, istovremeno, dobra priprema za certifikaciju. Polaznici mogu odabrati tečaj nadograđivanja znanja stečenih iskustvom, čime smanjuju troškove i vrijeme pohađanja osnovnih tečajeva, jer su osnovne vještine stekli upravo iskustvom.

Činjenica je da su neovisno o iskustvu, poslovnom statusu, poznavanju ili nepoznavanju rada u SAP okruženju, SAP tečajevi, sadržajem i mogućom nadogradnjom, prilagođeni da osiguravaju učinkovitu i kvalitetnu edukaciju, minimaliziraju njezine troškove, te maksimaliziraju transfer znanja i stjecanja vještina.

 

 

Povezani �lanci:

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum