SAP Global
SAP MAG 52, prosinac 2007.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Još jedan kraj i novi početak...(godine naravno)

Krajem godine, uvijek se zbraja i oduzima ili, drukčije rečeno, jedni su u plusu, a  drugi u minusu. No, to je dio (poslovnog) života, dio logike življenja, rada i napretka...

Piše: Marko Biljan, marko.biljan@sap.com

U ovom uvodniku, želja nam je dati vrlo kratku retrospektivu ovogodišnjeg poslovnog okruženja. Kako smo mjerodavni ocijeniti samo sebe, i to, naravno, subjektivno, možemo ustvrditi da nam je 2007. godina počela sveobuhvatnim predstavljanjem novoga proizvoda na tržištu. Krenuli smo snažnije prema određenim industrijskim granama i ojačali strateška partnerstva. Proširili smo regionalnu suradnju s partnerima i organizirali najveće ICT okupljanje u regiji. Realizirali smo vrlo vrijedne suradnje. Sve u ovoj godini. Oznojili se jesmo, svi zajedno. Ali sada, kada se sve zbroji, jer u našem slučaju nema oduzimanja, rezultati su očekivani. Vrlo dobri. Reklo bi se, sve ide po planu i programu. Zadovoljni smo.

I upravo zbog toga, ovaj kratak tekst nećemo kvariti analizama, segmentacijama i drugim ozbiljnim temama. Želja nam je, u ovom broju SAP MAG-a, predstaviti laganije, svakodnevno primjenjive teme, prikladne prazničnom ozračju. Blagdansko raspoloženje, domjenci, neizostavna specifična hrvatska šoping groznica, zatvaranje godine i otvaranje nove, sve je to pretpostavljeno ozbiljnim temama. I to je dobro.

Upravo zato, „idemo dalje“. I znamo da, dragi čitatelju, baš „ti odlučuješ“ što će biti čitana tema. Stoga nudimo nekoliko tekstova, koje možete pročitati, primjerice uz topli čaj na skijalištu, dok se odmarate, ili se bavite ugodnim, neobaveznim stvarima, ili se, pak, odmarate od svakodnevnog stresa.

Za još jedan kraj, i za novi početak, želimo vam, u ime SAP MAG ekipe, sve najbolje povodom blagdana i, nadasve, uspješnu novu godinu, jer svi smo mi mjereni i vođeni uspjehom, kako poslovnim, tako i osobnim...

Sretno,

SAP MAG ekipa

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum