SAP Global  SAP MAG travanj 2008.
 
     
     
   

Najavljujemo: SAP Business All-in-One Arena 2008

Najznačajnija konferencija za manje i srednje tvrtke u regiji u organizaciji SAP-a i partnera

Pripremili: Renata Čupić i Marko Biljan; renata@sortis.hr; marko.biljan@sap.com

Nakon što smo prošle godine u veljači lansirali na tržište proizvod za manje i srednje tvrtke po nazivom SAP Business All-in-One te započeli turneju po Hrvatskoj, vrijeme je da zaokružimo ciklus.

U međuvremenu održali smo prvu konferenciju na kojoj smo predstavili novo rješenje, zatim započeli SAP & Partners Business All-in-One Roadshow u Osijeku, Rijeci i Puli prošle godine, te isti nastavili u 2008. godini u Splitu, Zadru i Varaždinu. Kako je cijela turneja započela u Zagrebu, red je da tu i ima svoj privremeni završetak.

Isto tako, puno se toga u poslovnom i političkom smjeru dogodilo u posljednjih godinu dana, stoga ne čudi potreba za organiziranjem još jedne SAP Business All-in-One Arene 2008 kako bismo manjim i srednjim brzorastućim tvrtkama dali nove informacije o proizvodu i predstavili nove projekte.

U snažnim konkurentnim trišnim uvjetima pojedinci i tvrtke moraju preuzeti odgovornost za osiguranje gospodarskog rasta i razvoja. Mjere potrebne za restrukturiranje gospodarskih preduvjeta tržišnog opstanka provode se kako u manjim tako sve učestalije i u srednjim brzorastućim tvrtkama. Svjesnost za prilagodbom te konkretni koraci koje tvrtke poduzimaju daju nam motiv i priliku da stvaramo rješenja koja će osigurati kvalitetno i zakonski ustrojeno poslovanje malog i srednjeg poduzetništva. Ovu poslovnu i gospodarsku godinu osim rasta poduzetništva i razvoja gospodarstva obilježit će i ubrzani pregovori o pristupanju naše zemlje u punopravno članstvo Europske unije.

Kvalitetna strateška pripravnost koje su manje i srednje tvrtke pokazale, nas u SAP-u su motivirale da organiziramo konferenciju SAP Business All-in-One Arena 2008 kako bi ispunili ciljeve i preuzeli odgovornost stvaranja konkretnih smjernica za ostvarivanje gospodarskog rasta. Konferencija će se po drugi puta održati u Zagrebu, 14. svibnja ove godine u Lido restaurantu & Piranha baru, a osim brojnih stručnjaka iz gospodarstva i ICT struke na skupu se očekuje više od 500 uzvanika iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Na konferenciji SAP Business All-in-One Arena 2008 SAP će ugostiti korisnike koji će kroz studije slučaja i vlastita iskustva odgovoriti na upite poduzetnika u nastojanju da se najbolje poslovne prakse i vodeća poslovna rješenja prikažu s praktične strane i pokažu snagu primjenjivosti i funkcionalnosti. Naime, preduvjeti ulaska Hrvatske u Europsku uniju zahtjevat će od poduzetnika i primjenu standarda poslovanja te kvalitetno i učinkovito poslovanje koje će osigurati održivost gospodarske stabilnosti naše zemlje. Upravo iskustva koja će korisnici prikazati osigurati će uvid u prednosti korištenja predkonfiguriranih rješenja kakvo je rješenje SAP Busines All-in-One.

Tradicionalno, snažna i certificirana mreža partnera podržat će skup te će kroz formalna predavanja i neformalne susrete s uzvanicima prenositi iskustva, znanja i stručnost koju imaju u višegodišnjoj suradnji sa SAP-om i referentnim korisnicima.

Prema smjernicama Vlade Republike Hrvatske, u kojima ona navodi: „Gospodarstvo kao odraz socijalne realnosti zahtjeva mudre organizacije koje imaju kvalitetne resurse kako bi svojim članovima osigurali učinkovite i relevantne usluge, posebno obzirom na neprestano mijenjanje konkurentskog okružja u kojem je potrebno prilagođavati načine ostvarivanja profita i vođenja poslovanja,“

pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji SAP Business All-in-One Arena 2008 te da se za besplatno sudjelovanje registrirate klikom na link: SAP Business All-in-One Arena 2008.

Vidimo se 14. svibnja u Zagrebu!