SAP Global
SAP MAG 58, lipanj 2008.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Najavljujemo: SAP World Tour '08

SAP tradicionalno nastavlja s pripremom najznačajnije godišnje konferencije o tehnološkim i poslovnim novostima. Višegodišnje iskustvo u organizaciji, usmjerava nas na sve veću potrebu za inovacijama i kvalitetom sadržaja. Sa ciljem da sudionicima omogućimo uvide u europske i svjetske trendove, ali i pružimo najnovije hrvatske tržišne orijentacije, SAP u suradnji sa partnerima otvara vrata još jednog SAP WORLD TOUR-a ’08.

Pripremila: Renata Čupić, renata@sortis.hr

Ovogodišnji SAP World Tour '08 organiziramo kao dvodnevnu konferenciju, 10. i 11. rujna, kako bi u cjelosti ispunili potrebe i interese sudionika konferencije. Slogan ovogodišnje konferencije je "BUSINESS AT THE SPEED OF CHANGE", a mjesta održavanja su  HYPO EXPO CENTAR i večernje otvorenje konferencije u PIRANHA BARU.  

Prvi dan, SAP TECH DAY održat će se 10. rujna, usmjeren je na tehnologije i namijenjen informatičarima i zainteresiranima za tehnološka dostignuća. Drugi dan, SAP BUSINESS DAY, održat će se 11. rujna, sadržajno je usmjeren na poslovna rješenja i novosti u poslovnim procesima i rješenjima. Predavanja i prezentacija održavat će se u HYPO EXPO CENTRU.

Po prvi puta svečano otvorenje konferencije će biti 10. rujna u večernjim satima u Piranha baru uz zabavni program i sudjelovanje stručnjaka, predavača i partnera.

Konferencijski dan o poslovanju će kroz korisnička iskustva, informativne prezentacije i predavanja, gostovanja vodećih svjetskih stručnjaka i partnera predstaviti kako povećati profitabilnost i ubrzati povrat investicija. SAP BUSINESS DAY započinje sa Keynote Sessionom, a nakon toga je podijeljen u tri odvojena tracka.
TRACK I:  SME BUSINESESS – prezentacije namjenjene manjim i srednjim tvrtkama, novosti vezane uz SAP Business All-in-One, korisnička iskustva.
TRACK II: INDUSTRY FOCUS – kako specifična industrijska rješenja pomažu u unaprjeđenju poslovnih procesa i ostvarivanju konkurentnosti i profitabilnosti (Public Sector, Engineering & Construction, FSI)
TRACK III: MIXED ZONE – koji će sažimati novosti iz SAP ERP okruženja, novosti o dodatnim SAP Stand Alone prozvodima, SAP CRM, SAP for Governance, Risk & Compliance.

Brze i dinamične promjene na tržištu zahtjevaju od poslovnih subjekata sposobnost brze prilagodbe. Diferenciranost i stvaranje kompetitivnih prednosti ne predstavljaju izbor već obvezu, ukoliko tvrtke žele opstati i ostvarivati profitabilnost. Svjesni svoje mogućnosti u pružanju kvalitetnog sadržaja i studija slučaja koji će osigurati kvalitetan i dugoročan tržišni opstanak i razvoj, SAP će ovogodišnju konferenciju održati pod nazivom "Business at the speed of change." 

Tradicionalno, konferencija svoj značaj dobiva zahvaljujući partnerskog potpori. Kontinuitet pružanja potpore u organizaciji konferencijskog sadržaja SAP-u pruža partner b4b koji se ove godine odlučio za Dijamantnog sponzora konferencije SAP World Tour. Zlatni partner konfrenecije je KING-ICT, a srebrni sponzori su IBM i S&T. SAP je zadržao i mogućnost sudjelovanja na konferenciji bez naplaćivanja kotizacije, što ga čini jedinstvenim pružateljem znanja na hrvatskom tržištu. Jedino čime sudionici trebaju osigurati svoje mjesto je registracija.

Za dodatne informacije posjetite www.sap.hr.

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum