SAP Global
SAP MAG 61, rujan 2008.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

b4b i SAP: Dugogodišnja, sveobuhvatna, burna i uspješna veza

Mato Ćatić, direktor tvrtke b4b, o suradnji sa SAP-om u Hrvatskoj uvijek govori u superlativima. Tako je bilo i na upravo završenom SAP World Touru. b4b je višegodišnji partner i sponzor svih događaja u organizaciji SAP-a, a sudjeluje i u projektu edukacije SAP Boot Camp.

Razgovarali: Tatjana Vuletić; tatjana.katic-skot@inet.hr i Marko Biljan; marko.biljan@sap.com

SAP MAG: Sponzor ste i ovogodišnjeg SAP World Toura. Zašto?
 
Ćatić: U nekim prijašnjim odgovorima na slično pitanje već smo naglašavali da je b4b, od svog osnutka do danas, u najvećem broju svojih poslovnih aktivnosti (preko 95%) povezan sa SAP-om kao jedinim principalom, te sa SAP-ovim proizvodima i tehnologijom. Ako tome dodamo da je b4b najveći partner SAP-a u Hrvatskoj, onda imamo razloga zbog kojih smo bili sponzor svih dosad održanih SAP World Tourova, ali i ostalih događaja koje je organizirao SAP.

SAP MAG: Što biste dodali/oduzeli sljedećem SAP World Touru?

Ćatić:Teško mi je reći što bih oduzeo sljedećem SAP World Touru, ali bih u svakom slučaju dodao predavanje nekog od svjetski poznatih SAP-ovaca ili nekog od gurua iz poslovnog svijeta. Vjerujem da bi to bio dodatni motiv da ovakvom događaju prisustvuje još veći broj ljudi iz top menadžmenta hrvatskih kompanija.

SAP MAG: Kako ocjenjujete stanje na tržištu vezano s (potencijalnim) SAP implementacijama?

Ćatić: Sve veći broj hrvatskih kompanija i državnih institucija mora krenuti, ili je već krenuo, u obnovu dijelova ili cjelokupnih poslovno-informacijskih sustava. Veliki je izazov za SAP, i za nas kao najvećeg SAP partnera u Hrvatskoj, da te kompanije i institucije pokušamo uvjeriti koje tržišne prednosti donosi SAP tehnologija, SAP proizvodi i vrhunski konzultanti b4b-ja.

SAP MAG: Koje su najveće prednosti SAP poslovnih sustava?

Ćatić: Pokušat ću odgovoriti definicijom koju često navodimo na našim brojnim radionicama i prezentacijama: SAP poslovni sustavi su, prije svega, takvi da menadžmentu omogućavaju upravljanje cjelokupnim poslovanjem kompanije, koristeći integrirane i sveobuhvatne podatke prikupljene u okviru tih sustava na transparentan način u realnom vremenu. SAP poslovni sustavi su jedini na tržištu koji osiguravaju takvu prednost svojim korisnicima.

SAP MAG: Kako biste opisali suradnju sa SAP-om u Hrvatskoj?

Ćatić: Suradnju b4b-ja sa SAP-om u Hrvatskoj opisat ću s ovako: dugogodišnja, sveobuhvatna, burna i uspješna. Vjerujemo da će i u budućnosti biti upravo takva.

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum