SAP Global
SAP MAG 65, svibanj 2009.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP World Tour 09 – Strategies for Success in the New Reality

Čast mi je pozvati Vas na središnji SAP-ov događaj u 2009. godini – SAP World Tour 09. Neke stvari su se promijenile, neke su ostale iste, ali svakako je prigoda da SAP-ov eko sustav, među kojima su korisnici, partneri, konzultanti, developeri, odnosno svi zainteresirani, nauče i saznaju nešto novo, razmjene informacije i da se, naposljetku, druže.

Konferencijom SAP World Tour 09 želimo Vam i ove godine ponuditi razmjenu informacija i znanja, rješenja koja mogu pomoći poslovnoj zajednici kako upravljati kompanijama u vremenima krize i kako spremno dočekati nove prilike koje neminovno moraju doći.

Ovogodišnja konferencija SAP World Tour 09 održat će se ranije od prijašnjih. Obično smo se sastajali nakon ljetnog odmora, ali ove godine napravili smo iznimku i naš susret zakazujemo prije ljeta, za srijedu 3. i četvrtak 4. lipnja. Mjesto održavanja Konferencije bit će na novoj/staroj lokaciji, na našem omiljenom «zagrebačkom moru», Jarunu, u restaurantu Lido i Piranha baru. Svečanost otvaranja Konfrencije održat će se u Showroomu Volvo distributera, tvrtke MOTO-RIS, u Oreškovićevoj 3b, u Novom Zagrebu. Zašto ondje, vjerojatno se pitate. Zato što Vam želimo pružiti priliku da u neformalnoj atmosferi razgledate izložbu starih Volvo automobila, isprobate novitete iz Volvo ponude, uživate u roštilju i hladnim pićima u ovim vrućim danima u ugodnom ambijentu. Detalje možete doznati na službenim stranicama Konferencije.

Drugi dan Konferencije, četvrtak 4. lipnja, uobičajeni je konferencijski dan, s brojnim zanimljivim predavačima i predavanjima, orijentiranima trenutnoj poslovnoj situaciji. Posebno ističemo predavanje Željka Štimca iz Agrokora o Program Managementu. Ne želim Vam više otkrivati, dođite i poslušajte. Kao i svake godine, pozvali smo i cijenjene stručnjake iz SAP svijeta, koji će Vam dati više informacija o svjetskim trendovima, a predstavit ćemo Vam i domaće studije korisničkih projekata.

Sve navedeno «začinit» ćemo Business Class događajem u Piranha baru, gdje ćemo nakon cjelodnevnih predavanja opet imati priliku za opuštanje i svima omiljeni networking.

Posebno ističemo da smo Vam ove godine pripremili i bogatu nagradnu igru, čije ćemo izvlačenje imati tijekom ručka 4. lipnja, u stanci Konferencije. Nagrade su zaista vrijedne i zato nemojte propustiti priliku za sudjelovanjem.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, naši su partneri, bez kojih ni ove godine ne bilo uspješne Konferencije. Stoga se posebno zahvaljujem, redom: dijamantnom sponzoru tvrtki b4b, zlatnom sponzoru tvrtki KING-ICT, srebrnim sponzorima tvrtkama Cisco Systems, IBM, S&T Hrvatska i Siemens, te brončanim sponzorima tvrtkama CubeServ, ENEL i Strategic Enterprise. Cijelo događanje ne bi bilo moguće ni bez posebnih partnera izvan ICT svijeta, koji pripadaju kategoriji Powered by, a to su Croatia Airlines, Moto-Ris i Volvo, kao i naših dugogodišnjih suradnika i partnera, tvrtki Fiktiv, Hi-Koncept, MC Consulting, RINA Travel i SORTIS.

Da više ne duljim, nadam se da ćete svojim prisustvom uveličati našu Konferenciju na kojoj Vas srdačno očekujemo.

Vidimo se na SAP World Tour 09 konferenciji!
Marko Biljan

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum