SAP Global
SAP MAG 73, svibanj 2011.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Što nama znači SAP World Tour

Prerasta li nešto u tradiciju samo zato što prolazi vrijeme ili mi naprosto želimo da nešto bude tradicija? Vjerujemo li da ono što činimo ima dalekosežne, nadamo se, pozitivne pomake u našim životima? Pritom mislim i na osobne pomake i na one poslovne. Organizirajući osmu po redu konferenciju SAP World Tour, koja jedina u Hrvatskoj donosi stvarnu tržišnu sliku, uz potencijale razvoja, pitao sam se mogu li svake godine pružiti sadržajno novu sliku hrvatskog gospodarstva.

Pišu: Marko Biljan i Renata Čupić

Čak i kada se za to osobno ne želimo previše zalagati, stvari oko nas se neprestano kreću i svjedoci smo promjena. Potaknut opetovanim pričama o tome kako nam je teško (istina, zaista nam nije lako) odlučio sam zajedno sa svojim timom krenuti u novom smjeru. Ponuditi konstruktivna rješenja, biti pozitivan, pozitivan i samo pozitivan. Tako je odlučeno da je moto ovogodišnje Konferencije RUN BETTER. Nije bit samo u tome da bude bolje, već da zaista i činimo pomake, pa i kada nam se čini da je to nemoguće, da želimo nemoguće, da težimo neostvarivom, da sanjamo velike snove, jer jedino tako ćemo moći učiniti bar neki korak. Srećom, već godinama imam sjajan tim bez kojega bi sve moje ideje bile tek ideje, i kada ponestane snage za ići naprijed moj tim me motivira i potiče da ostanem svoj i da ostvarim nemoguće. Tako i ovogodišnje konferencije SAP World Tour ne bi bilo da partneri, koji nas godinama podržavaju, ne razumiju naše snove, ne žive naš posao i ne ostvaruju naše partnerstvo.

Bez obzira jeste li se ikada zapitali kako sve funkcionira, rado ću s Vama podijeliti sve radosti i muke koje čini svakodnevnicu organizacijskog tima da ono u čemu ćete uživati 08. lipnja ove godine u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu bude prvorazredni događaj bogatog sadržaja, hrabrih pojedinaca spremnih za promjene, koji će se i dobro zabaviti i podijeliti misli koje ih zaokupljaju. Jer mi ćemo oblikovati budućnost Hrvatske. Jeste li se ikada zapitali koliko sati provede tim radeći da sve bude besprijekorno, koliko misli, ideja i želja bude razmijenjeno mjesecima prije same Konferencije? I uz sve to, od prvoga dana, znanje prenosimo potpuno besplatno. Svima koji teže novim spoznajama, svima željnima promjena, svima koji žele, uz nove informacije, provesti ugodan dan i motivirati se za nove poslovne pothvate. Upravo sve to objedinjujemo već osam godina. Je li konferencija SAP World Tour postala tradicionalni vodeći poslovni događaj ili je to nešto čemu još uvijek težimo? Teme, uzvanici, predavači, inovacije, trendovi koje donosimo, novi pristupi, nove ideje, novi-stari ljudi...upravo sve to postalo je nezaobilazni dio hrvatske svakodnevnice.

A što će se 08. lipnja događati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti? Svojim prisustvom, i ove godine, počastit će nas dr. Bernd Fischer, njemački veleposlanik u Republici Hrvatskoj s predstavnicima svoga veleposlanstva, kao i vodeći ljudi iz SAP-a koji nas podržavaju. I ne, neće previše pričati kako bi mi u Hrvatskoj trebali raditi svoj posao, jer znaju da ga mi znamo najbolje. I otvorit ćemo diskusiju u kojoj mogu svi sudjelovati, a dotaknut ćemo sve teme, jer za nas nema tabu tema, kako u poslu, tako i u javno-političkom životu. I vrhunski stručnjaci će predstaviti novosti iz poslovanja, i najbolji od najboljih educirat će one bolje i one koji žele biti još bolji o svemu važnome iz IT svijeta. Partneri neće samo pričati kako su najbolji i najzaslužniji za nešto, nego će dovesti korisnike koji će svjedočiti o promjenama. A partneri će osigurati i bogati neformalni program s primamljivim nagradama: HP računalo, vikend za dvije osobe u Hrvatskoj po izboru, vikend vožnju s Volvom i brojne druge sitnice koje našu svakodnevnicu čine ljepšom. Naše prelijepe hostese bit će uz Vas i podsjetiti Vas ako ste zaboravili satnicu, ostavili torbu, naručiti Vam taksi, popričati s Vama, nasmijati Vas. A umjetnici će svoje viđenje informatičkog svijeta oslikavati na vanjštinu Muzeja. I nakon što se prepuni novih ideja i potencijala odlučite razmjeniti ih s kolegama i prijateljima na terasi Muzeja, započet će prvi neformalni susret koji će spojiti glazbu, umjetnost, hranu i piće. A ako Vam i to neće biti dovoljno, Mansion je otvorio vrata samo za nas, uz program prepun izvrsne zabave.

I iza svega toga stoji moj mali tim: Ivana, Jure, Đeni, Renata, Alan, Ivan. Naši stalni dobavljači, koji će ostvariti sve naše moguće i nemoguće ideje. I naravno, oni bez kojih cijeli događaj ne bi "ugledao svjetlo dana": b4b, KING-ICT, HP, IBM, Siemens, S&T, Cube Serv, MOTO-RIS, Rina travel, PUMA....

Vidimo se 08. 06. 2011. u MSU, zar ne!

 

 

Pratite novosti o konferenciji na www.sap.hr, Youtube, LinkedIn i Facebook

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum