SAP Global
SAP MAG 75, svibanj 2012.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP FORUM

SAP Forum - konferencija novog formata! Inovacije, trendovi, tehnološka unaprjeđenja - samo neke od najava tema konferencije! Vidimo se 05.06. u zagrebačkom Arena centru!

Potpisuje: Marko Biljan, marko.biljan@sap.com

Zamišljam dan u kojem mogu dobiti ideje i vizije. Dan u kojem mogu pratiti inovacije, dobiti nova saznanja, testirati nove programe i aplikacije. Dan u kojem ću sresti kolege, upoznati nove ljude, opustiti se i zabaviti. Dan koji ću pamtiti. I tada sam shvatio da takav dan mogu imati samo ako se za njegovu realizaciju i potrudim. Okupio sam tim, pa smo prionuli na organizaciju jednog novog formata naprijed željenog dana. A to je bilo prije četiri mjeseca. I taj dan nazvali smo SAP FORUM! I odlučili smo da će se upravo takav dobar dan dogoditi 05. lipnja, u utorak, na zagrebačkom Laništu, u Arena centru. I da nam je za sve to potrebno: IMAX dvorana, specijalizirana za ekrane ekstremno velikih formata, s vodećom out-of-home visokom tehnologijom sustava za zabavu. Zatim CineStar dvorane, Gold Class, Bowling centar, terase CineStara i Bowling centra, ukratko cijeli drugi kat Arena centra.

Činjenica je da se SAP FORUM nastavlja na tradicionalnu konferenciju SAP World Tour koju organiziramo od 2005. godine. Svjesni smo da zbog proširenog portfelja, tehnološkog unaprjeđenja i proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom premašuje dosadašnje formate organizacije, a kao SAP FORUM dobiva potpuno novo ruho. Naime, danas se tehnologije razvijaju velikom brzinom i stoga mijenjaju načine kojima poslujemo. To ćete osobno moći testirati i kroz HANA korner koji osigurava partner HP. Nedvojbeno je da važnost inovacija i implementacije tog tehnološkog napretka osigurava pripravnost na promjene koje donosi globalno gospodarstvo. Premda je sve teže pravovremeno odgovarati na poslovne izazove s kojima se tržište svakodnevno susreće, želja nam je kroz konferenciju SAP FORUM donijeti novu razinu aktualnosti poslovnih procesa, kojima SAP predvodi već 40 godina, te 10 godina u Hrvatskoj.

Osim prostora, kojemu smo posvetili dosta pažnje, naše snage smo, prije svega, usmjerili na sadržaj. Kako osigurati, u kratko vrijeme, mogućnost objedinjavanja znanja i inovacija, da to ne bude preintenzivno i dovoljno informativno? Tako smo se odlučili da će se glavna predavanja konferencije SAP FORUM održati u jutarnjem dijelu koji je posvećen poslovnim izazovima i potencijalima. Svoje sudjelovanje potvrdili su predstavnici Njemačkog veleposlanstava u Republici Hrvatskoj, Hrvatske udruge poslodavaca, vodeći SAP-ovi partneri i dva predstavnika studija slučaja: stručnjaci koji su sudjelovali u procesu implementacije i primjeni rješenja s Hrvatske radio televizije, te oni iz Beograda. Prvi dio konferencije bit će završen svečanom dodjelom novinarskih nagrada SAP ICT journalist prize Božo Težak. Drugi dio konferencije odvijat će se kroz dvije tematske cjeline. Jedna će biti posvećena iskustvima korisnika koji će govoriti o SAP-u i partnerima, a druga cjelina bit će posvećena novim tehnologijama i rješenjima koji tvrtkama donose konkurentsku prednost i poslovne koristi.

Ovakvim konceptom uspjeli smo odgovoriti na potrebe svih sudionika današnjeg gospodarstva. Informacijsko-tehnološki stručnjaci na konferenciji će "iz prve ruke" doznati kako izgleda revolucionarni softver, SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database, a dodatni naglasak bit će na mobilnoj povezivosti, brzoj implementaciji i optimizaciji IT resursa. Poslovno-procesni stručnjaci na SAP FORUMU doznat će informacije kako se poslovni procesi mogu unaprijediti na zahtjev, on-device, te in-memory, istodobno lako se integrirajući sa SAP sustavom i sustavima izvan SAP-a. Marketing, financije, HCM, operacije, proizvodnja, nabava i drugi poslovni lideri na konferenciji mogu istražiti rješenja za najnovije probleme s kojima se susreću u poslovanju i doznati kako se inovativne tvrtke suočavaju s ovim izazovima, te kako ih rješavaju kroz najbolje prakse koje omogućuju SAP rješenja.

Premda ih spominjem posljednje, upravo naši partneri čine razliku koja nam omogućuje kvalitativnu prednost u odnosu na postojeće konferencije u regiji. Bez naših partnera sadržaj bi bio nepotpun, naša misija poslovanja u Hrvatskoj nejasna, a naši ciljevi nedefinirani. Njihovo sudjelovanje u novom ruhu poslovno-tehnološkog događaja, što će SAP FORUM potvrditi 05. lipnja ove godine, usudio bih se reći, krucijalna je. Oni su b4b, HP, KING-ICT, BCC Services i NETApp, CubeServ, Fujitsu, Atos, Altima, Dialog i ICE group. Ovogodišnji tehnički partner konferencije je RECRO-NET, a projekt podržavaju MOTO-RIS, Fiktiv, SORTIS Komunikacije i Press clipping.

Za sve Vas koji ste željni provesti jedan zaista vrhunski dobar dan, koji je potpuno besplatan, pozivamo vas da se registrirate na: www.sap.com.hr

Povezani �lanci:

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum