SAP Global
SAP MAG 77, svibanj 2013.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

Kome zvona zvone?

Uvijek je neka ljubav u pitanju (srećom rat je daleko iza nas), ali Ernest Hemnigwayjeva tema ostaje vječna.

Piše: Renata Čupić, renata@sortiskomunikacije.hr

Čak devet godina organizacija SAP konferencija, kako god se one zvale, je iza nas. Kada smo započinjali s radom, u vremenima u kojima je dostupno bilo sve jer su se budžeti rastezali prema našim idejama, samo je nebo bilo granica. I uživali smo u nacrtima, scenografijama, produkciji, pjesmi, plesu i, naravno, učenju bez kojega ništa ne bi imalo smisla. Vremena su se mijenjala, mi smo se mijenjali, tehnologija je napredovala nevjerojatnom brzinom, a sustav vrednovanja dobivao je nove obrise. Pokušavamo pratiti inovativnost, biti kreativni iznad mogućnosti, domišljati izvan granica, tehnološki napredni....svi koji organiziraju konferencije iz struke kompetitivni su u svakom njezinom dijelu. Pitam se gube li konferencije svoj primarni cilj educiranja i postaju li mjestom razonode i pokazivanja „kreativne sile“.

Naglašavajući kako je uzročno-posljedična veza ključna i da sadržaj treba imati primarnu svrhu druženja i okupljanja, naš tim odlučio se vratiti korijenima. Sadržaj, znanje i noviteti kao temelj! A o njima će govoriti stručnjaci iz Hrvatske, korisnici koji inovacije primjenjuju i partneri bez kojih ni ova naša konferencija ne bi bila moguća. Zvuči kao tipična uzrečica. Ona je u našem slučaju sve, samo ne to. SAP partneri osiguravaju vjerodostojnost sadržaja SAP Foruma ne samo iz perspektive znanja, poslovnih iskustava i tržišnog razvoja, već i činjenicom što njihov angažman omogućava svim sudionicima besplatno znanje. SAP je još 2005. godine donio strategiju publiciteta kojom će znanje biti dostupno svima i da se sudjelovanje na konferencijama neće naplaćivati. Jedino se očekuje disciplina i to u formi prijave – registracije. Malo muke za vrhunski ishod, zar ne?

Posebno nas veseli da će nova direktorica SAP-a, Sonja Popović, svoj prvi javni nastup imati na devetoj po redu SAP konferenciji. Sonjinih prva dva mjeseca u tvrtki donijelo je osvježen pristup postojećim suradnjama, a zahvaljujući dobrim temeljima Igora Dropulića unaprjeđenje poslovanja postaje pravo zadovoljstvo. Sonja nam je otkrila kako su ju partneri i korisnici izvrsno primili, te da se priprema za susret sa zainteresiranima za inovativni portfelj SAP-ovih rješenja, 28. svibnja. Upravo taj datum odabrali smo za našu ovogodišnju konferenciju, neki naši dragi članovi tima proslavit će svoje rođendane, predstavit ćemo modele za bolje poslovanje, tehnološki unaprjeđena rješenja – mnogo razloga za slavlje već sada. I na najbolji mogući način ostajemo vjerni glavnom gradu i našoj već tradicionalnoj lokaciji, klubu Mansion na zagrebačkom Jarunu, koji je upravo preuređen za nas. Partneri će biti dostupni tijekom cijeloga dana konferencije, ovo je i njihov važan dan, jer nakon toliko godina to zaista mora biti ljubav. Bez obzira što nam zvona ne zvone.

Povezani �lanci:

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum