SAP Global
SAP MAG 77, svibanj 2013.
Kontaktirajte SAP online ili
nazovite +(01)-4820-400
 
     
 

naslovnica | pošalji članak | ispis

SAP FORUM - što ga čini vodećim poslovno-tehnološkIm događajem?

Ovogodišnji SAP FORUM održat će se 28. svibnja na zagrebačkom Jarunu u klubu Mansion. Riječ je o konferenciji na kojoj SAP, uz svoje partnere, predstavlja inovativni portfelj rješenja i proizvoda koji na jedinstven način objedinjuju znanja i tehnologije dostupne na globalnom tržištu.

Piše: Renata Čupić, renata@sortiskomunikacije.hr

SAP FORUM osmišljen je kako bi pružio odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Na konferenciji ćete iz prve ruke doznati kako izgleda inovativni portfelj rješenja SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database & Technology, te mobilna povezivost u okviru Cloud portfelja, brza implementacija i optimizacija IT resursa. Kroz iskustva SAP korisnika bit će predstavljena rješenja i usluge koji pomažu u prilagodbi poslovanja temeljem europskih standarda, a istovremeno unaprjeđuju tržišnu konkurentnost.

Predavanja vodećih stručnjaka

Centralna predavanja konferencije SAP FORUM održat će se u prijepodnevnom dijelu koji je posvećen poslovnim izazovima i potencijalima. Prvi javni nastup i predavanje održat će nova direktorica SAP-a Sonja Popović. Dolazak na ovogodišnji SAP FORUM potvrdili su Simon Kaluža, regionalni direktor SAP-a, koji će predstaviti novitete, trendove i poslovnu strategiju, potom predstavnici Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj, Hrvatske udruge poslodavaca, kao i vodeći SAP-ovi partneri. Drugi dio konferencije bit će usmjeren na korisnička iskustva, partnerske prezentacije i tehnološke inovacije.

Podržite dodjelu godišnjih novinarskih nagrada

S ciljem promicanja medijske angažiranosti, dodjelit će se dvanaeste po redu novinarske nagrade SAP ICT journalist prize Božo Težak za sljedeće kategorije: najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojega bira Zbor informatičkih novinara HND-a.

SAP FORUM od 2005. godine u Zagrebu

SAP FORUM u Hrvatskoj se održava od 2005. godine kada je imao naziv SAP World Tour. Godine 2012. mijenja svoj format i ime. Naime, zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja, te proizvodnog napretka, svojim sadržajem i potencijalom konferencija premašuje dosadašnje formate organizacije i kao SAP FORUM dobiva potpuno novo ruho. Razvoj tehnologija mijenja način poslovanja tvrtki, dok brzina protoka informacija donosi nova okruženja u kojima tvrtke posluju. Pripravnost na tehnološka unaprjeđenja i nove modele poslovanja preduvjeti su održive tržišne stabilnosti i nužni uvjeti ulaska Hrvatske u Europsku Uniju.

Hvala partnerima

SAP FORUM podržavaju b4b, KING-ICT, IBM S&T, Atos, HP, SedamIT, Multicom SedamIT i Altima. Događaj će medijski pratiti Liderpress, www.racunalo.com i Mreža. Projekt podržavaju Volvo MOTO-RIS, Fiktiv, SORTIS Komunikacije i Press Clipping. HVALA VAM!

Gdje nas možete pratiti

Teme SAP FORUM-a možete pratiti na www.sapforum.hr, u posebnim izdanjima e-Newslettera SAPMAG na www.sapmag.com.hr, na SAP Croatia YouTube kanalu http://www.youtube.com/user/sapcroatia i na svim društvenim mrežama.

Želite sudjelovati?

Pošaljite nam email na info.croatia@sap.com i poslat ćemo Vam pozivnicu!

 

 
 

Copyright/Trademark  |  Privacy  |  Impressum